Wat een Toestand!

Hoe reageert ons zenuwstelsel op levensgevaar?

Een themadag Gebaseerd op oa de Poly Vagaal Theorie van Stephen Porges.

De Poly Vagaal Theorie van Stephen Porges is niet nieuw. Sterker nog, de theorie vormt de basis voor een tal aan modellen, benaderingen en technieken.

En toch staat de theorie midden in de aandacht.

Waarom deze dag? Op deze dag kun je kennismaken met ‘Overleving in de Innerlijke Kudde’. Overleving in de Innerlijke Kudde gaat diep in op de wonderlijke manier waarop wij mensen toegerust zijn om ons staande te houden bij dreiging en gevaar. En hoe de manier waarop wij met onveiligheid omgaan invloed heeft op ons dagelijkse functioneren.

Je maakt op deze dag ook kennis met de werkwijze van Martine en haar kudde.

Wat kun je verwachten

Deelnemers van eerdere trainingen hebben reeds ervaren hoe de werkwijze van Martine zich onderscheidt van andere trainingen.
Door de combinatie van theorie, het inzetten van materialen & beeldende taal wordt leren een hele ervaring. Al deze elementen zijn aanwezig op de dag. Een dag voor nieuwsgierigheid, vragen en uitnodigingen tot meer vragen.

De Poly Vagaal Theorie wordt geïntroduceerd en geef je op een creatieve manier vorm. Daarna volgt er een of meerdere activiteiten bij de paarden.

Het wordt een heerlijke speelse dag!

Praktisch

De dag start om 10:00 en eindigt rond 16:30
Middag pauze van 13:00-14:00, incl verzorgde lunch
Drinken en versnapering zijn aanwezig

Investering: €175,00 excl BTW

Minimaal deelnemers 4 maximaal 8

Locatie: Eindsestraat 47, 6613 AR, Balgoij

De dag biedt een kijkje in de wereld bij ons van binnen. Wanneer je begrijpt hoe wij mensen ons onbewust staande houden in onveilige situaties, begrijp je niet alleen je cliënten beter, maar zeker ook jezelf. Het verandert je kijk op de wereld.

— BiB Balgoij

Paarden tonen Innerlijke Bewegingen. Zij resoneren op signalen van veiligheid en onveiligheid. Juist daarom zijn ze zo waardevol voor het werken met cliënten. Mits je als begeleider begrijpt op welke toestand de paarden resoneren.
Herkennen of het paard veiligheid of onveiligheid toont is essentieel voor de ontwikkeling van cliënten.
Je dit eigen maken verandert je attitude als begeleider.

— BiB Balgoij

%d