Sessies

‘The way horses develop trust
is through consistency.
If you are consistent,
then you’re dependable.
When you’re dependable,
you become trustworthy.
When you become trustworthy
the horse will be at peace with you.
And if the horse can be at peace with you,
They can become soft”
(Mark Rashid)

IMG_8038

                                                                                        India

Onze jonge dame. Gracieus, nieuwsgierig, levenslustig. Zoekend naar haar plek en kunnen in de kudde. Leergierig en lerende. Open. India verbindt. De ogen en de oren van de kudde.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is noga-ritueel-.jpg

                                                                                          Noga

Steady. Aanwezig. Trouw aan de kudde. Verantwoordelijk. Rots. Duidelijk en zacht. Noga weet hoe ze haar plek in kan nemen. Bekend met bewegingen van binnen. Noga kent het leven van meerdere kanten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is bam-bam-ah-wat-lief.jpg

Bam Bam

Bam Bam is de enige heer in het gezelschap. Klein van formaat. Groots in zijn voorkomen. Bam Bam is een paard. Zo wil hij ook behandeld worden. Hij houdt niet van tuttelen of gedoe. Grensoverschrijding is hem niet onbekend. Dat heeft als gevolg dat hij grenzen opzoekt. Bam. Dapper ding, intens lief en zacht. Veelal onbegrepen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is martine-en-brom-2.jpg

Bromelia

Oerpaard. Moeder. Vaste plek buiten de kudde. Zorgzaam en verzorgend. Brom is er en tegelijkertijd kan ze in haar grote aanwezigheid verdwijnen. Bromelia opent zich niet zomaar. Bron vol liefde. Ze sluit aan bij sessies op haar eigen manier. Puurt. Confronterend. Liefdevol.

Sessies tussen de Paarden

De paarden sluiten aan bij ‘gewone’ sessies die buiten worden gehouden. Dit doen ze als het kan. Als het nodig is. Wanneer het dienend is. In afstemming met wat zich wil openbaren. Het betekent dat je als client de keuze krijgt om binnen in de praktijk te werken, of buiten in de paddock (waar de paarden staan).

Paardensessies

Als je kiest voor een paardensessie, kies je ervoor om met de paarden in sessie te gaan.
Er zijn verschillende mogelijkheden om met paarden te werken. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een constellatie (meer bekend als opstellen).
Daarbij wordt een vraag, een gedachte of een verlangen ingebracht. Het kan gaan over  relaties met geliefden, je gezin, collega’s, je werk. Problemen of situaties waar je tegenaan loopt.

Soms kiezen mensen ervoor om in het contact te gaan met een paard. Om te ervaren wat er gebeurt. In de ontmoeting met een paard gebeurt van alles. Het leidt tot belangrijke inzichten.

Om een indruk te krijgen kun je hier een kijkje nemen.

Reiki Jin Kei Do of Rust-sessie tussen de paarden

Tot rust komen tussen de paarden.
Bij jezelf komen.
Even helemaal niets.
Ontvangen.
342bd20b-c60f-47fa-8eaa-f4629e8ab0df
Een Reiki sessie of Rust sessie tussen de paarden is een waardevol geschenk. Aan jezelf of een ander. In de open lucht. In de aanwezigheid van de paarden je kunnen overgeven aan de rust. Dat geeft werkelijke rust van binnen.

Meer informatie over de mogelijkheden en kosten kun je via onderstaand formulier opvragen.

%d