Werken met de Impact van Verlies

Wat betekent werken met de Impact van Verlies
voor jou als begeleider? (Deze trainingen worden enkel nog op aanvraag en in overleg aangeboden).

Rouw te Paard

Rouw te Paard (3-daagse) Dé training over rouw waarbij verschillende theoretische rouwmodellen op een creatieve manier eigen gemaakt worden in combinatie met activiteiten bij en met paarden. Een training die inmiddels door vele coaches en begeleiders is bezocht.

Minimaal 2, maximaal 6 deelnemers.
Investering: €695,00 excl BTW

Rouw te Paard
Jong Verlies

(3-daagse) Kinderen rouwen anders dan volwassenen. Hoe? Dat leer je middels deze training. Theorie wordt gecombineerd met creatieve werkvormen en activiteiten met en bij paarden.
Minimaal 2, maximaal 6 deelnemers.
Investering: €695,00 excl BTW
Data: de eerste week van juli ’23
Locatie: Regio Kortijk Gent

Rouw te Paard Kudde Uiteen

De 5-daagse training die scheiding, leven in een samengesteld gezin en onderliggende dynamieken bij vechtscheidingen in een breder perspectief plaatst. De training richt zich op het werken met kinderen en volwassenen. Om theorie, werkvormen en activiteiten in te zetten voor kinderen, ouders en gezinnen. Een praktische training met een
systemische en contextuele basis. Jouw rol als begeleider krijgt aandacht: wat vraagt het werken met de impact van scheiding van jou.

Rouw te Paard Symbolen en Rituelen

(2-daagse) Twee heerlijke dagen die rijkelijk gevuld worden met en in het teken staan van het inhoud en vormgeven van rituelen. Een beetje theorie maar vooral werken met materialen, woorden en zelfs vuur.

Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van eerdere deelnemers? Binnenkort lees je hier enkele ervaringen.

— Martine

Nog even geduld, er wordt aan gewerkt

— BiB Balgoij

%d bloggers liken dit: