Supervisie/Oefendag

BiBBalgoij EIndsestraat 47, Balgoij

Wil jij je eigen begeleiderschap verder verkennen? Of vind je het prettig om in een kleine overzichtelijke setting te oefenen met werkvormen. Dan zijn de supervisie/oefendagen geschikt voor jou. Inmiddels hebben de dagen duidelijk gemaakt hoe leuk leren kan zijn. Hoe waardevol het is… Continue Reading "Supervisie/Oefendag"

Thema dag Trigger Taal

BiBBalgoij EIndsestraat 47, Balgoij

Taal triggert het lichaamsgeheugen. Dat is goed om te weten als je met mensen om gaat. Zowel professioneel als persoonlijk. Een dag over de kracht van taal. Die kracht werkt beide kanten op. Het kan verbindend werken maar ook verwijderend. Nieuwsgierig? Hou de website… Continue Reading "Thema dag Trigger Taal"

Leergang Ledegem Belgie

Dag twee van deze training op maat. Afgestemd op de leervragen van de deelnemers. Hier word ik als facilitator heel blij van.

Themadag Toffe Touwtjes Dag

BiBBalgoij EIndsestraat 47, Balgoij

De dag die inmiddels voor heel wat begeleiders, leerkrachten en ondersteuners een verschil heeft gemaakt. Toffe Touwtjes Dag is een dag waarop jij kennis kan maken met het Toffe Touwtje. Een heel simpel en mega praktisch tooltje voor in de praktijk.. Je kunt er… Continue Reading "Themadag Toffe Touwtjes Dag"

Supervisie/ Oefendag

BiBBalgoij EIndsestraat 47, Balgoij

Wil jij je eigen begeleiderschap verder verkennen? Of vind je het prettig om in een kleine overzichtelijke setting te oefenen met werkvormen. Dan zijn de supervisie/oefendagen geschikt voor jou. Inmiddels hebben de dagen duidelijk gemaakt hoe leuk leren kan zijn. Hoe waardevol het is… Continue Reading "Supervisie/ Oefendag"