Blooming You

BiBBalgoij EIndsestraat 47, Balgoij

Een lieve en zachte dag die opnieuw aangeboden wordt. Omdat iedereen het verdient om te groeien. Ook die delen in ons die al heel lang geduldig hebben moeten zijn. Op de dag is voor iedereen wat wils. Keuze. Alleen werken of samenwerken. Wat jouw… Continue Reading "Blooming You"

Een Tas vol Toffe Tools

BiBBalgoij EIndsestraat 47, Balgoij

Op herhaling! Deze gezellige en praktische dag zorgt er voor dat jij aan het eind van de dag naar huis vertrekt met een Tas vol Toffe Tools die je in kunt zetten in je werk met mensen of kinderen. Maar dat is niet alles.… Continue Reading "Een Tas vol Toffe Tools"

Ruimte voor jou… Plek te Oedelem

Oedelem Belgie Pinstraat, Oedelem

Twee dagen waarin deelnemers gaan werken met een praktische en waardevolle werkvorm. Ontwikkeld door Phoenix Opleidingen te Amsterdam. Onderzoeken waar mogelijkheden, belemmeringen en openingen liggen.

Ruimte voor jou… Plek

Oedelem Belgie Pinstraat, Oedelem

De tweede dag van deze leuke twee-daagse workshop

Eigen Professionalisering

Als facilitator van Trainingen en Ondersteuner/Therapeut vind ik het belangrijk om zorg te blijven dragen voor eigen ontwikkeling. Professionalisering maar ook eigen innerlijke processen verkennen hoort bij mijn werk. Op deze dagen is de praktijk gesloten.  

Start VervolgTraining Herstel te Paard

Poppel Belgie , Belgiƫ

Ik ga weer terug naar E-qi sense in Poppel. De groep heeft besloten om een vervolg te geven aan de 6-daagse training van afgelopen voorjaar.. Heel leuk!