Site pictogram BiB-balgoij

Ervaringen

Persoonlijk

Hoe kun je op een website verwoorden wat deelnemers ervaren?
Ik kan hier alleen maar vertellen waarom ik het werken met mensen en dieren zo mooi vind. Zien hoe nieuwsgierigheid mensen verder brengt doet deugd. Anders kijken, verbreedt de blik. Samen zie je meer. Wanneer dit leidt tot het inzicht dat het kleine groter is dan gedacht, word ik blij.
Maatwerk leveren doe ik het liefste. Mensen uitnodigen om zichzelf nog beter te leren kennen. De mens in de professional ruimte laten ervaren. Vertrouwen op de signalen van de dieren, waar ik eigenlijk niet meer zonder kan. Dat vind ik mooi.
Voor de ervaringen van de deelnemers laat ik liever henzelf aan het woord.

Waardering: 5 uit 5.

Zo hoopvol dat herstel op zo’n subtiele manier mogelijk is, zachtheid en compassie, (levens)-kennis, begrip voor de ander en mij.

–– Lianne; twee-daagse Verslaving als Signaal

Waardering: 5 uit 5.

De lichte benadering, ruimte om te spelen. Nieuwsgierig zijn, onderzoeken. Aandacht voor de mens. Benadering mensgericht in plaats van probleemgericht. Visueel, theorie makkelijk verteerbaar. Veilig, vertrouwd, huiselijk en warm.

–– Valerie; twee-daagse Verslaving als Signaal

Waardering: 5 uit 5.

Dankzij de visualisering met het Toffe Touwtje vallen er zo veel kwartjes. Ik begrijp mezelf beter.
Ik begrijp dat het om de impact gaat en niet het gedrag. Dankbaar. Het geeft lucht en ruimte.

–– Linda; twee-daagse Verslaving als Signaal

Onmisbaar als je het mij vraagt. Het draait om de essentie.

–– Laurence; 6-daagse Herstel te Paard

Dank je Martine

Voor deze training met humor, liefde en enthousiasme gegeven te hebben 

Met veel inzichten en tools

–– Audrey; 3-daagse Rouw te Paard

Met dank aan Martine voor het Toffe Touwtjes Concept. Het viel in de smaak!

–– Veronique; oprichter en eigenaar van Horse Connection

Blij, gerust, nieuwsgierig. Compassie en mildheid als benadering voor verslavingsgevoeligheid. In verbinding. Wat is er wel in plaats van wat mist. De manier van oefenen, benaderen en leren maakt open, nieuwsgierig en licht.

— Valerie; Praktijk Inwezig twee-daagse Verslaving als Signaal

Ik word al warm van het zien van jouw welkomspakketjes  maar ze krijgen was natuurlijk de max!! Jouw pakketjes zijn zoveel meer… Ze hebben hier een belangrijke plaats en komen hier regelmatige terug tevoorschijn… voor mezelf of voor een ander, als hulpbron, als tool of als vriendelijke reminder … ze brengen altijd weer ergens nieuwe inzichten. Ze zijn rakend, maar warm en liefdevol. Je wordt er soms stil van en soms heel enthousiast. Het zijn pakkertjes vol wijsheid en inspiratie. Ze zijn een samenvatting van je trainingen en opleidingen. Ze zijn zó waardevol 

Dankjewel voor je prachtige werk  voor mij en mijn werken met mensen, van onschatbare waarde !

–Lieselotte; Cloet coaching en begeleiding met paarden

Vandaag 2 jaar geleden dat ik kennismaakte met Martine Huurman en bij haar de 1e training startte over rouw en verlies. Het heeft me veel gebracht aan kennis en zelfkennis. Er volgde daarna nog vele autoritjes richting Beleving in Beeld in Balgoij en binnenkort “mag” ik weer#noglangnietuitgeleerd#samvinnacoaching#kennisdelen#lerenisleuk
#nooitteoudomteleren#polyvagaltheory

— Anette; Samvinacoaching met IJslandse paarden

Verrijkend, met een andere open blik opnieuw durven kijken naar mensen, zonder dat er hierbij echt iets moet. Enorm fijn om tools mee te krijgen en deze op jouw eigen manier te mogen inzetten. Super investering in jezelf. Niet alleen als professional, maar vooral ook als mens.

Dat trauma niet sneller te helen valt dan wat het lichaam aangeeft, dat bij jezelf te voelen. Ervaren dat je zo met geduld en zonder moeten, mensen kunt begeleiden.

Een bijzonder waardevolle training die je leert vertragen en stilstaan bij het proces. Een proces van herkenning, erkenning en dankbaarheid voor wat is en (nog) niet zichtbaar aanwezig is.

Dynamisch, goed oog voor persoonlijke ontwikkeling omarmd door veel kennis en grote ervaringsdeskundigheid. En ook zichzelf daarin durven laten zien. Echt heel mooi. Genoten. Dank je wel!

Een intensief avontuur vol zelf-ontdekking en ontwikkeling met paarden en honden en medestanders in kwetsbaarheid en vertrouwen.

~~(Groep Herstel te Paard, 6-daagse leergang in Poppel op Locatie )

Eenvoud. Mogen zijn. Vrijheid.
Voelen. Bedding. Oneindige mogelijkheden binnen een veilig kader.

Een enorme rugzak aan warme inspiratie, for the journey still to come.
Een warme caring groep van mensen die elkaar helpen dragen.
Nog meer goesting en inspiratie.

Veilige plaats voor kwetsbaarheid.

Bedank voor je zorgvuldige zorgen en meeleven.

~~(Rouw te Paard mei 2023)

Mobiele versie afsluiten