Verandering van Seizoen doet Bewegen

De verandering van de seizoenen toont zich in de beweging van onze kudde. Herken je dat zelf ook? De paarden bewegen zoveel meer. Waar ze zich gedurende de natte en koudere maanden vooral bezig hielden met zich warm eten en schuilen, wandelen ze de hele dag rond. 
Over de track, randjes groen snackend, rollend en een trillende grond door de stampende hoeven als ze een sprintje trekken. Een feest. De lente in de bol, zoals we dat hier zeggen.

Voor mijzelf was het hoog tijd. De winter duurde met haar wisselvalligheid lang genoeg. De lente heeft een positieve invloed op me. Onderweg naar de zomer neemt mijn energie toe. Bruis ik van de plannen en inspiratie. Zo zijn er verschillende mooie themadagen ontstaan:
– Een 2-daagse workshop Praktijk te Paard voor mensen die hun eigen praktijk willen starten of tegen
belemmeringen aan lopen. Twee praktische dagen waar vragen en intenties ruimte krijgen en tot groei
komen .

Wat een toestand! Een dag kennis maken met de Poly Vagaal Theorie

Kudde Landschap Een van de leukste en meest speelse 3-daagsen die ik geef! Werken met de inzet
van materialen. Lekker met de handen werken, zonder beperkingen met enkel mogelijkheden.
Niets is te gek!

Naast het nieuwe aanbod, zijn er ook nieuwe materialen ontwikkeld. Zo is er een werkvormen boekje voor de training Kudde Uiteen uitgebracht. Werken met scheiding, samengestelde gezinnen en vechtscheiding staat hierbij centraal.

Verder zijn er nieuwe kaarten bij gekomen met een paar mooie kudde wijsheden en zijn de 7 valkuilen voor samengestelde gezinnen weer aangevuld. In de vorm van een boekje én een kaarten set.

Tot slot wil ik laten weten dat de trajecten “Verder op Pad met de Kudde’ enthousiast ontvangen zijn. Er hebben zich al meerdere kuddes aangemeld. Heerlijk vind ik dat!
Ben je nieuwsgierig naar dit concept, kijk dan eens op de website.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: