Rouw te Paard

Drie bijeenkomsten over rouw.
Rouw gaat over verlies. Verlies is een breed begrip. Wat is verlies en wat betekent het voor jou? Voor een ander? Hoe kun je grip krijgen op verlies?
De manier waarop wij omgaan met verlies heeft alles te maken met ons levensverhaal.
We leven in een tijd waar steeds meer ruimte is voor verlies en de impact ervan. Tegelijkertijd bestaan er nog vele oordelen over dit soms niet te bevatten onderwerp.
Daarom is het belangrijk dat mensen die met mensen werken weet hebben van rouwprocessen. Van verlies en haar context.
Rouw te Paard gaat hierop in.
Aan de hand van het verkennen en werken met verschillende modellen raak je bekend met de bewegingen en processen rond rouw en verlies.

Net als bij alle andere trainingen van Beleving In Beeld, wordt van jou als deelnemer gevraagd om je eigen verhaal in te brengen. Je kunt iemand niet ondersteunen als je geen weet hebt van je eigen verhaal. Juist omdat in jouw verhaal geraaktheid een belangrijke rol speelt. Hier weet van hebben creëert een plek van binnen die dienend is voor de ander. Zodat je kunt blijven in contact. Want dat is wat ons te doen staat als het verhaal van de ander groot(s) is. Dat je kunt blijven.

De paarden sluiten aan bij de training. Zij kunnen als geen ander blijven. Present zijn bij de mens. Met zijn of haar verhaal. In pijn. Daardoor zijn het prachtige leermeesters.

Doelgroep: onderwijs, ondersteuners, professionals, begeleiders, nieuwsgierige mensen.
Informatie kan via het contact formulier opgevraagd worden.

Rouw te Paard II is ‘in de maak’ op verzoek van enthousiaste deelnemers aan Rouw te Paard (I).

Aankondigin RtP januari 2020

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: